Recordul de viteză pe Centura Bucureşti, stabilit de un tânăr de 22 de ani

Autor: Marius Vișan 23 iul. 2018 Știri auto
Recordul de viteză pe Centura Bucureşti, stabilit de un tânăr de 22 de ani

Un tânăr de 22 de ani din Bucureşti a fost surprins pe data de 23 iulie de poliţiştii din Ilfov în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 216 km/oră pe Centura Bucureşti, în apropierea localităţii Otopeni. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 1.305 lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Potrivit IPJ Ilfov, viteza înregistrată este un record, limita maximă admisă pe respectivul tronson de drum fiind de 90 de km/oră.

Poliţiştii spun că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic se numără printre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. Viteza creşte distanţa de frânare necesară opririi autoturismului în siguranţă. De asemenea, viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere, avertizează poliţiştii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide