Skoda Kodiaq RS – Primul SUV din familia sportivă a cehilor – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 11 dec. 2018 Știri auto

Skoda a prezentat Kodiaq RS, primul SUV introdus în familia RS a constructorului ceh.

Kodiaq RS este propulsat de un motor diesel de 240 de cai-putere (500 Nm) alături de o cutie DSG cu şapte trepte şi este oferit cu tracţiune integrală. Sprintul 0-100 km/oră se realizează în 6,9 secunde, iar viteza maximă este de 221 km/oră. Tehnologia Dynamic Sound Boost asigură un sunet specific noului Kodiaq RS.

Performanţele dinamice ale lui Kodiaq RS au fost testate la Nürburgring, acesta devenind cel mai rapid SUV cu 7 locuri testat pe faimosul circuit.

Pentru prima dată, un model Skoda este oferit cu jante de 20 de inchi în dotarea standard, precum şi faruri şi stopuri full-LED.

Bara faţă şi cea spate au fost redesenate, gurile de evacuare sunt cromate, iar Kodiaq RS este şi primul model din familie care poartă noul logo RS. Etrierii de frână de culoare roşie reprezintă un alt simbol sportiv, iar Kodiaq RS va fi disponibil şi în culoarea Race Blue, tipică gamei RS.

La interior, sistemul Virtual Cockpit este oferit standard, iar scaunele sport au tetiere incluse şi tapiţerie de piele şi Alcantara. 

Preţul lui Skoda Kodiaq RS în România porneşte de la 43.656 euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide