Volanul BMW M Performance – acum şi pe maşina ta!

Autor: Adrian Mihălţianu 06 nov. 2012 Știri auto
Volanul BMW M Performance – acum şi pe maşina ta!

Volanul BMW M Performance de pe tare.ro

Cel mai important lucru la acest volan BMW M Performance nu sunt designul şi conformaţia sa racing, ci ideile împrumutate din lumea Formulei 1: un mic display în partea superioară şi led-uri pe circumferinţa volanului, tot în partea superioară.

În modul de condus ”EfficientDynamics”, pe display se afişează datele uzuale pentru un computer de bord: consum, cronometru, viteză medie, precum şi un ”index EfficientDynamics” (în procente), care îi arată şoferului cât de eficient a condus. Pentru cei ahtiaţi după racing, displayul poate afişa temperatura apei şi a uleiului.

Dacă se optează pentru modul ”Sport”, displayul afişează valoarea forţelor laterale (G-Meter), iar ledurile colorate de la verde la roşu preiau rolul turometrului, indicându-i celui de la volan momentul oportun pentru schimbarea treptei.

Cei care preferă modul ”Race” au la dispoziţie câteva lucruri interesante pe display: un cronometru pentru turul pe circuit (Lap Time), un cronometru pe secţiuni, pentru a putea analiza cât de rapid eşti pe fiecare porţiune a circuitului, un cronometru pentru deramajul sfertul de milă, dar şi indicaţii pentru timpul de reacţie la schimbarea treptelor.

Mai multe detalii despre funcţiile acestui volan BMW M Performance vedeţi în video, mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide