Versiunea cu ampatament lung Rolls Royce Ghost EW

Cei care vor un Rolls Royce mai ieftin aleg modelul Ghost. Care de acum va putea fi comandat şi într-o versiune de ampatament alungit, pentru un spaţiu interior princiar.

Versiunea cu ampatament lung Rolls Royce Ghost EW Versiunea cu ampatament lung Rolls Royce Ghost EW

Poreclit "baby-Rolls", modelul Rolls Royce Ghost a fost o mişcare inteligentă din partea grupului BMW, vânzările producătorului de lux luând un avânt remarcabil, în ciuda crizei economice la nivel mondial. Mai mult, Rolls Royce Ghost nu a pus în pericol limuzina Phantom, cele două modele coexistând fără probleme.

Totuşi, acum balanţa s-ar putea înclina mai mult în favoarea lui Ghost, deoarece la Salonul Auto Shanghai 2011 a fost prezentată versiunea cu ampatament alungit Rolls Royce Ghost EW. Ceea ce înseamnă un surplus de 17 cm, care practic dublează spaţiul pentru genunchii celor din spate (în condiţiile în care, oricum, un Ghost normal oferă foarte mult confort şi spaţiu în spate).

Totodată, această versiune Ghost EW presupune şi adoptarea unui sunroof generos, care ajută la creşterea luminozităţii în interior. În rest. habitaclul poate fi configurat extrem de luxos, conform doleanţelor clienţilor. Mai trebuie remarcat, totuşi, că Rolls Royce Ghost EW va fi fabricat într-un număr limitat de exemplare, pe bază de comandă fermă.

În standul Rolls Royce de la Shanghai 2011, producătorul a expus o versiune specială China Edition Ghost. Aceasta se evidenţiază prin statueta Spirit of Ecstasy placată în aur, interiorul tapiţat într-o tapiţerie specială roşie, detaliile cromate înlocuite cu unele aurite sau evacuările speciale din inox.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.