Acest 458 Italia este cea mai reuşită replică pe care am văzut-o vreodată

Autor: Andrei Ştirbu 05 aug. 2014 Tuning auto

În vremurile noastre, ne-am obişnuit ca atunci când vedem o replică auto, să fie… ei bine, să fie un wanna-be nereuşit, care ne stârneşte zâmbete sau hohote de râs. Sau greaţă. Sau nedumerire.

Această replică de Ferrari 458 Italia este atât de bine lucrat încât un ochi neavizat ar putea cu uşurinţă să creadă că este vorba despre original, cel puţin văzut în trecere.

Maşina este scoasă la vânzare pe autotrader.co.uk, cu preţul de 37.950 de lire sterline (circa 48.000 de euro) şi cu următoarele informaţii: maşina-donator este din 2000 şi are 82.000 km la bord. Motorul este un V6 de 2,5 litri modificat astfel încât să imite V8-ul de 4,5 litri al lui 458. Şi are şi piese originale Ferrari pe ea.

Printre „bunătăţi” se numără jantele de 20 de inci, geamurile electrice, aerul condiţionat, tapiţeria din piele, scaunele sport, airbagurile pentru şofer şi pasager şi închiderea centralizată. Aah, şi primeşti şi multe embleme Ferrari, atât la interior cât şi la exterior.  

Ceea ce ne roade cel mai tare este faptul că încă nu am reuşit să ne dăm seama despre ce maşină-donator este vorba – aici vrem să-ţi cerem ajutorul, în rubrica de comentarii. Nu putem decât să spunem „Jos pălăria!” celui care a făcut maşinuţa asta, cu toate că, dacă tot dispui de 50.000 €, mai faci un efort şi-ţi cumperi un Ferrari original, din România chiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide