Hot  Cadou pentru Crăciun: Dacia Logan concept 2015

Dacia Logan este actuala maşină naţională, aşa cum pe vremuri era Dacia 1300. Iar acum, din mâinile iscusite ale designerului român Ciprian Andruş a ieşit un concept virtual care ne face să visăm că Dacia ar putea concura pe circuit. De fapt, dacă Dacia ar participa vreodată în campionatul mondial de turisme (WTCC), credem cu tărie că aşa ar trebui să arate maşina de curse!

Cadou pentru Crăciun: Dacia Logan concept 2015 Cadou pentru Crăciun: Dacia Logan concept 2015

Da, ştim, există deja un Logan de curse, dar singurele componente originale ale acelui model sunt, probabil, doar farurile şi stopurile. Acum, însă, designerul român Ciprian Andruş ne propune un exerciţiu de design pe care am vrea să-l vedem transformat în realitate de un pasionat de curse.

Ciprian ne-a spus că acest proiect face parte din categoria „de ce nu?” şi că a încercat să adapteze kitul aerodinamic de pe conceptul BMW Vision Gran Turismo pe o Dacia Logan.

Rezultatul, spune el, este un „BMW loganizat”. Te lăsăm pe tine să admiri creaţia lui Ciprian Andruş în GALERIA FOTO a acestui material şi să ne spui părerea în secţiunea de comentarii de mai jos.

CITEŞTE ŞI: Creaţie pur românească: Dacia 1300 concept 2014

CITEŞTE ŞI: LOGOS. Sau cum ar putea arăta un sedan Dacia de clasă compactă

CITEŞTE ŞI: Nimic de văzut aici... doar o Dacia 500 Lăstun tunată la extrem

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.