Liberty Walk pune noul BMW M4 la îngrăşat

Cel mai nou membru al familiei sportive BMW M, şi anume M4, se laudă că e uşor şi agil. Dar se pare că unii vor ca maşinile lor să fie puţin mai… grase. Iar acum intră în scenă japonezii de la Liberty Walk, care oferă leacul pentru boala şoldurilor late.

Liberty Walk pune noul BMW M4 la îngrăşat
Liberty Walk pune noul BMW M4 la îngrăşat

Un BMW M4 e mai lat decât un BMW Seria 4 standard, asta e clar. Dar ce te faci când vrei o maşină şi mai lată? Păi, e simplu, apelezi la japonezii de la Liberty Walk, care au pregătit un pachet wide body pentru sportiva germană.

Deocamdată, imaginile sunt doar nişte randări digitale, dar, aşa cum ne-au obişnuit cei de la Liberty Walk, planurile lor vor deveni realitate. Trebuie doar să te uiţi la celelalte creaţii ale lor – Ferrari 458 şi Nissan GT-R.

Mai multe imagini găseşti în GALERIA FOTO a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.