Tratament de atitudine pentru Lamborghini Aventador, de la Liberty Walk

Marele Lamborghini Aventador e atât de lat, încât ar putea avea nevoie de autorizaţie specială pentru transporturi agabaritice pe drumurile înguste de lângă Sant’Agata Bolognese. Dar, chiar şi aşa, se pare că japonezii de la Liberty Walk sunt de părere că se poate şi mai lat.

Tratament de atitudine pentru Lamborghini Aventador, de la Liberty Walk Tratament de atitudine pentru Lamborghini Aventador, de la Liberty Walk

Când vezi un Lamborghini Aventador, ultimul lucru care îţi vine în minte e „trebuia să fie mai lat, nu?”. Până la urmă, e suficient de rapid şi suficient de arătos ca să nu aibă nevoie de vreun adaos ulterior. Dar japonezii de la Liberty Walk şi-au făcut un obicei din a duce la extrem maşini cunoscute pentru performanţele lor impresionante – Nissan GT-R, BMW M4 şi Ferrari 458 Italia sunt doar câteva exemple.

Iar acum s-au pus pe modificat taurul nărăvaş italian Aventador. Deocamdată e doar o randare digitală, însă istoria ne-a învăţat că schiţele japonezilor se transformă, în cele din urmă, în realitate.

Preţul? Un pic peste 37.000 de dolari americani pentru tot kitul.

Dacă vrei mai multe poze, le găseşti în GALERIA FOTO a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.