Aprilia - EICMA Milano 2007

Aprilia se prezintă cu patru modele noi pentru Salonul Moto de la Milano.

Aprilia - EICMA Milano 2007 Aprilia - EICMA Milano 2007

După ce a convins lumea cu noile nakeduri Shiver şi Mana (motocicleta cu transmisie automatică), Aprilia continuă strategia de lărgire a gamei cu încă un model. SMV 750 Dorsoduro este un model nou, derivat din platforma tehnică a lui Shiver. De fapt cadrul şi motorul sunt preluate fără prea multe modificări, iar diferenţele de gabarit provin din suspensiile mai lungi.

FV2 1200 - iată cum se vede viitorul motocicletelor de la Noale. Cadrul din carbon şi kevlar ascunde un propulsor de V2 de 1200 cmc, fratele mai mare al motorului de la Shiver. Au fost deasemenea reactualizate motocicletele cu motoare de 125 cmc în doi timpi, acestea respectând, graţie unui carburator electronic, normele Euro 3. Modelul enduro RX şi cel supermoto SX au fost redesenate, preluând elemente de design de la motocicletele cu motoare V2 de 450 şi 550 cmc. Noul cadru trailies din oţel urmează linia fraţilor mai mari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.