CEA MAI MARE MOTOCICLETĂ DIN LUME!

Nu e un autobuz, e o motocicletă, dar ce motocicletă! Dacă eşti extravagant, poţi să o cumperi - şi nu pentru a o expune în vitrină, ci pentru a te plimba pe şosele, perfect legal.

CEA MAI MARE MOTOCICLETĂ DIN LUME! CEA MAI MARE MOTOCICLETĂ DIN LUME!

GUNBUS - the biggest motorbike!Gunbus 410 pare, la prima vedere, o sculptură exagerată a unui maniac motociclist. Însă adevărul este că acest maniac, pe numele lui Clemens F. Leonhardt, a realizat cea mai mare motocicletă de serie din lume - pe care intenţionează să o construiască în serie redusă pentru cei interesaţi. Da, motocicletă de serie, adică bestia cu un motor V2, de 410 cubic inches (6.700 cmc!), răcit cu aer, va putea fi condusă pe şosele!

Nu doar atât, planul creatorului este de a oferi şi un ataş pe măsură pentru această inepţie, pardon, maşinărie de 3,5 metri lungime...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.