Gama Harley Davidson 2009

Nu voi înţelege cu nici un chip de ce la mijlocul lui 2008, în plin sezon, un constructor prezintă gama 2009.

Gama Harley Davidson 2009 Gama Harley Davidson 2009

Aşa de mult sadism poate exista la unii? Ba Harley Davidson a făcut chiar o tradiţie din a-şi prezenta gama pentru sezonul viitor cu aproape un an înainte. Una dintre marile noutăţi o reprezintă V-ROD Muscle, o motocicletă complet nouă, cu un design mult mai agresiv.

Urmează pe lista noutăţilor H-D Tri Glide Ultra Classic, un trike produs ca răspuns la solicitările pieţei. Urmează ca americanul să ceară un ATV Harley, ca mai apoi să solicite şi volan. Modelul este dezvoltat pe un şasiu special şi va fi disponibil doar prin reţeaua de dealeri Harley Davidson din America.

Preţul va intimida puţin, peste Ocean cel recomandat de producător fiind de 29.999 USD. Modelul este acţionat de un propulsor Twin Cam de 1.687 cmc, care dezvoltă un cuplu motor de 136 Nm. Opţional, poate fi comandat un marşarier electric, care ridică nota de plată cu 1.195 USD.

Transmisia finală se realizează tot prin curea. Cruise control-ul vine în echiparea de serie pentru Harley Davidson Tri Glide Ultra Classic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.