Harley Davidson 2008

Pentru 2008, Harley Davidson a prezentat o gamă revizuită atent, fără a abunda însă de noutăţi impresionante. Se spune că ar fi patru modele în premieră.

Harley Davidson 2008 Harley Davidson 2008

Primul este XL1200N, adică Nighster. Special pentru europeni, pe lângă un nume nou şi coloristică mată, Sportsterul de 1200 cmc a căpătat ceva centimetri la garda la sol şi implicit nişte grade la unghiul maxim de înclinare şi se poate considera acum un roadster adevărat.

Street Bob este un nou entry-level în familia Dyna şi se laudă cu un ghidon drag-bar, o perche de faruri cromate şi... cam atât.

Familia Softail se îmbogăţeşte cu doi membri, Rocker şi Rocker C, adică primul cu mai mult crom şi cu şa detaşabilă pentru pasager. Ambii fraţi se laudă cu o anvelopă de 240 mm montată într-o basculă ce creează impresia unui spate rigid.

O altă noutate a ofertei pentru sezonul viitor este capacitatea cilindrică a motoarelor familiei VRSC. Motorul V-Twin Revolution a crescut la 1.250 cmc şi oferă 123 CP şi 115 Nm. Mai mult, pentru a ţine sub control această herghelie, Harley a dotat acest propulsor cu un ambreiaj antihopping.

Din sezonul următor, modelele Ultra Classic Electra Glide, Road King Classic versiunea 105 Anniversary, Custom Vehicle Operations (CVO) Screamin’ Eagle Ultra Classic Electra Glide şi Screamin’ Eagle Road King vor fi dotate cu ABS, o premieră pentru Harley-Davidson. Opţional, şi celelalte modele ale gamei touring precum şi VRSC-urile vor putea fi doate cu ABS, dar numai în limita stocurilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.