Motociclist norocos: a scăpat la limită dintr-un accident în tunel

Din categoria ”atenţie la şoferi, că fac numai prostii”, iată un filmuleţ inedit, în care un motociclist liniştit scapă ca prin minune dintr-un carambol provocat de o urmărire cu poliţia. Atenţie şi la comentariile de pe fundal, specifice unui meci de fotbal din America de Sud...

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere într-un tunel dintr-o ţară sud-americană, unde doi şoferi se fugăreau cu o viteză mult prea mare faţă de ceilalţi participanţi la trafic. Inevitabilul s-a produs: un accident spectaculoas, în care era să fie implicat şi un motociclist de pe prima bandă.

Cum a scăpat motociclistul ca prin urechile acului, vedeţi în video.

Motociclist scapa ca prin urechile acului dintr-un carambol de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.