România, ţara aleasă pentru reclamele la noile modele Kawasaki Versys. VIDEO

De obicei, reclamele la maşini sau motociclete se fac în locuri strălucitoare, frumoase şi neobişnuite. Ei bine, cei de la Kawasaki au ales România drept platou de filmare pentru noile modele de motociclete Versys. Cum se vede România în două reclame la motoare, afli din videoclipurile de mai jos.

România, ţara aleasă pentru reclamele la noile modele Kawasaki Versys. VIDEO România, ţara aleasă pentru reclamele la noile modele Kawasaki Versys. VIDEO

România a fost ţara aleasă drept platou de filmare pentru două reclame la noile modele de motociclete Kawasaki Versys, scrie pemotoare.ro

Reclama la Kawasaki Versys 1000 a fost filmată pe Transfăgărăşan, prin Sibiu, prin câteva sate din Transilvania şi la Clinceni (lângă Bucureşti).

În acelaşi timp, pozele şi filmarea pentru Kawasaki Versys 650 au fost făcute în Bucureşti şi pe câteva drumuri idilice din ţară.

Tu ce zici: cum arată România pe care o ştii în aceste două reclame gândite pentru o lume întreagă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.