17 Iunie în istoria automobilistică

Astăzi Range Rover împlineşte 40 de ani de existenţă, fiind unul dintre cele mai populare automobile tot-teren din lume.

17 Iunie 1970 - În această zi este prezentat pentru prima dată în Marea Britanie emblematicul off-roader Range Rover. Acest model a fost practic primul 4x4 de lux produs vreodată în istorie, oferind mai mult decât modelele strict utilitare Land Rover de până atunci. De-a lungul timpului au fost trei generaţii, cel original, Classic apărut în 1970, P38a în 1994 şi a treia generaţie L322 în 2001. Din 2005 gama Range Rover s-a diversificat şi a apărut Range Rover Sport, un model axat mai mult pe latura de lifestyle şi lux. Ar fi multe de spus despre acest model, dar povestea integrală a acestui model o veţi găsi în clipul ataşat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.