190 de roboţi şi 200 mil. euro investiţie pentru noua maşină produsă la Craiova

Ford începe producţia lui EcoSport la Craiova, după B-Max

190 de roboţi şi 200 mil. euro investiţie pentru noua maşină produsă la Craiova 190 de roboţi şi 200 mil. euro investiţie pentru noua maşină produsă la Craiova

Ford a postat pe canalul de Youtube un comunicat de presa video prin care anunţă că din toamnă începe producţia celui de-al doilea model la Craiova, EcoSport. Din 2008, de când Ford a venit la Craiova, a investit 1 miliard de euro în modernizarea uzinei, iar pe lângă B-Max şi noul EcoSport, produce şi motorul EcoBoost de 1 litru (premiat “Motorul Anului”). Rata actuală de producţie e de 1 maşină la 100 de secunde şi un motor la 24 de secunde. 2.700 de oameni sunt angajaţi la Ford Craiova.

COMUNICAT DE PRESĂ VIDEO DESPRE PRODUCŢIA NOULUI ECOSPORT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.