2009 Dodge Ram

Prima poză a noului Dodge Ram, ce urmează a debuta la Detroit Motor Show în ianuarie, a apărut din greşeală pe site-ul dedicat accesoriilor modelului actual.

2009 Dodge Ram 2009 Dodge Ram
Într-o epocă a editoarelor de imagine tot mai performante, orice poză oricât de bună este calitativ are mari şanse a nu fi reală. La fel s-a întâmplat şi în cazul noului Dodge Ram, când prima oară poza a fost privită cu neîncredere. Sursa însă a fost identificată, poza apărând din greşeală pe site-ul www.mopar-accessories.com, între timp fiind înlăturată.

Noul model Dodge se preconizează a se lansa cu ocazia Salonului Auto de la Detroit de la începutul anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.