3.700 km cu Ford Mondeo

Un drum in afara tarii de cateva mii de kilometri isi poate oferi cea mai buna imagine de ansamblu despre o masina. O testezi si pe drumuri virajate, si pe autostrazi, si pe autobahn fara a avea limita de viteza. In plus ai ocazia de a petrece suficient de mult timp in masina pentru a-i descoperi toate defectele si calitatile.

3.700 km cu Ford Mondeo 3.700 km cu Ford Mondeo

Pentru calatoria din acest an catre Salonul Auto de la Frankfurt am ales sa o efectuam cu un Ford Mondeo Titanium S, cu motorul diesel de 2,2 litri TDCi, de 175 CP si 400 Nm - motor suficient de mare si elastic pentru a merge cu 200 km/h fara probleme prin Germania si care dispune de un portbagaj incapator pentru toate bagajele.

Citeste testul pe zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.