50 % din piaţă acaparată de Dacia Duster

Chiar din prima lună (mai 2010) de livrări oficiale, Dacia Duster atrage 50 % din vânzările locale de SUV-uri.

50 % din piaţă acaparată de Dacia Duster 50 % din piaţă acaparată de Dacia Duster

Astfel, dintr-un total de peste 1.000 de SUV-uri comercializate în luna mai, mai mult de 500 reprezintă modelul Duster. La nivelul întregii pieţe locale de autoturisme, cel mai nou brand Dacia a ajuns la o cotă de 4,6% din piaţă.

Din cele 508 unităţi Duster vândute pe piaţa locală, aproximativ 150 au fost şi înmatriculate şi se regăsesc în statistica Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Fabrice Cambolive, directorul comercial al Dacia, declara în urmă cu aproape două luni că până la finele anului segmentul SUV-urilor de pe piaţa locală va creşte de la 8% la 10%. Astfel, dacă se menţine ritmul actual, segmentul SUV-urilor ar putea ajunge în acest an la aproximativ 10.000 de unităţi, din care peste 4.000 ar fi Duster.

Mai multe informaţii pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.