888 Audi A6L de vânzare

Flota de maşini folosită cu ocazia olimpiadei din China este acum scoasă la vânzare. Iar preţul mai mult ca sigur va fi unul foarte bun pentru un kilometraj de nici 2000 de km.

888 Audi A6L de vânzare 888 Audi A6L de vânzare

Oficialităţile chineze au de gând să vândă întreaga colecţie de maşini oficiale, compusă din Audi-uri A6L, cu L de la versiunea Lenghtened, toate echipate cu motorul 2.0 Turbo. Majoritatea maşinilor au fost folosite în timpul olimpiadei pentru transportul oficialilor locali şi străini iar viitorii posesori nu trebuie să aibă vreo grijă legată de starea automobilelor, deoarece acestea au doar 2000 de km.

Iar cei care s-au plimbat cu ele în mod sigur nu şi-au stins ţigările pe tapiţerie. Plus de asta, o armată de 140 de tehnicieni a avut grijă în tot acest timp ca maşinile să fie într-o stare impecabilă. Sună ca o afacere bună. Vrea cineva să le cumpere ca mai apoi să le vândă la noi în ţară pe Autopro.ro?

VEZI TOATE ANUNŢURILE AUDI.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.