A încercat să cumpere un BMW cu bonuri de masa. Când nu a reuşit, a trecut la ilegalităţi. FOTO

Nicholas Jackson, un bărbat de 36 de ani, a încercat să-şi finanţeze achiziţionarea unui ...

A încercat să cumpere un BMW cu bonuri de masa. Când nu a reuşit, a trecut la ilegalităţi. FOTO A încercat să cumpere un BMW cu bonuri de masa. Când nu a reuşit, a trecut la ilegalităţi. FOTO

 


Nicholas Jackson, un bărbat de 36 de ani din Florida, a încercat să-şi finanţeze achiziţionarea unui BMW de 60.000 de dolari folosind un card care la noi este echivalentul bonurilor de masă. Şi asta nu este toată povestea, pentru că după ce dealer-ul auto i-a refuzat propunerea, el sa întors în noaptea următoare şi a furat BMW-ul X6 pe care şi l-a dorit cu atâta disperare, împreună cu cheile de la alte 60 de vehicule.

Jackson nu a reuşit să fugă prea departe pentru că a rămas fără benzină şi a fost nevoit să abandoneze maşina. El a fost ulterior acuzat de furt şi a fost reţinut de poliţie, urmând să plătească o cauţiune de 20.000 de dolari, informează Carscoops.com.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.