Accesorii Mercedes Benz SLK 2008

Mercedes a lansat de curând noua gamă de accesorii pentru modelul SLK 2008, astfel ca orice proprietar care doreşte să-şi personalizeze roadster-ul să poată beneficia de elementele potrivite.

Accesorii Mercedes Benz SLK 2008 Accesorii Mercedes Benz SLK 2008
Începând de la jante de aliaj de 18’’, elemente din crom exterioare şi până la sistemele multimedia, noua gamă de accesorii Mercedes-Benz SLK 2008 dă roadster-ului de lux un look sportiv şi funcţional. Roadsterul din Stuttgart poate fi incălţat cu jante Korsunia cu 3 spiţe de 17 inchi, sau Kikuchi, model cu 5 perechi de spiţe, dar cu acelaşi diametru.

Mercedes s-a gândit şi la pasionaţii sporturilor de iarnă, oferind un sistem de prindere pentru ski-uri sau plăci de snowboard, facil de folosit de către proprietari.

Interiorul este echipat cu un sistem Bluetooth care comunică cu telefonul mobil şi care poate fi accesat de pe volanul multifuncţional, sistemul audio sau de pe display-ul central.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.