Accesorii Porsche

Proprietarii maşinilor de fiţe nu pot folosi decât accesorii cu fiţe. Şi atunci Porsche le oferă, pe lângă maşini sport cu mulţi cai putere, şi o linie de accesorii de designer, pentru şoferii fumători.

Accesorii Porsche Accesorii Porsche
Sunt patru modele diferite de pipe tunate la preţul de 225 de lirte sterline fiecare, cu detalii care evocă designul roţilor Porsche.Această linie unică de accesorii este realizată din materiale diferite – carbon, titan şi lemn din rădăcinile unor copaci, care dau fumului o aromă deosebită. Şi asta nu e tot! Porsche a produs, tot pentru fumătorii din supercaruri, un set de accesorii pentru pipe, din crom şi aluminiu, brichete din crom şi un set de port-ţigarete din lemn de cedru si fibră de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.