Accesoriu nou pentru Lambo Aventador: un yacht

Un proprietar de Lamborghini Aventador îşi iubeşte atât de mult maşina, încât a comandat un yacht făcut după chipul şi asemănarea supercarului italian.

Accesoriu nou pentru Lambo Aventador: un yacht Accesoriu nou pentru Lambo Aventador: un yacht

Unii îşi cumpără mai întâi o casă, iar apoi vine şi o maşină care să se potrivească. Dar există şi unii care îşi cumpără mai întâi o maşină, iar apoi îşi comandă un yacht care să arate la fel ca maşina.

Mai exact, este vorba despre un proprietar de Lamborghini Aventador, care a comandat un Yacht ce foloseşte destul de multe elemente comune cu maşina - de la faruri şi până la interior.

Yachtul, supranumit Lamboat, a fost realizat în 2014 de Gino Gargiulo din Miami, iar preţul total a fost de aproximativ 1,3 milioane de dolari americani. Pentru aceşti bani, proprietarul a primit o pereche de motoare folosite în bărci de curse, care dezvoltă 2.700 CP, capabile să ofere o viteză maximă de 300 km/h. Pe apă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.