Accident cu scandal în Rusia

Un şofer rus a fost bătut crunt de ceilalţi şoferi din trafic după ce a reuşit performanţa de a lovi 20 de maşini. Urmăreşte VIDEO-ul şi vezi cum şi-a primit acesta răsplata!

Şoferul rus Oleg N., în vârstă de 44 de ani, se afla la volanul unui Hyundai Terracan când intrat în coliziune cu mai multe maşini. Acesta a încercat să fugă, dar nu a reuşit decât să lovească alţi "vecini" de trafic, bilanţul ridicându-se la 20 maşini. Motivul pentru care acesta a procedat astfel, nu-l cunoaştem, însă ştim sigur că bătaia primită atât de poliţie, cât şi de la şoferii păgubiţi nu o s-o uite niciodată.

Vezi mai jos ce poţi păţi dacă faci accident în Rusia!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.