Accident cu... bani în Italia

Nu este nici o glumă: o dubă blindată s-a răsturnat pe o autostradă din Italia, iar conţinutul s-a revărsat pe şosea: 2.000.000 de euro!

Accident cu... bani în Italia Accident cu... bani în Italia

Şoferii care călătoreau luni pe autostrada A114 din sudul Italiei, în zona Foggia, au fost nişte norocoşi. Şi asta deoarece o maşină blindată a avut un accident, în urma unei explozii de cauciuc.

Unde e partea cu norocul? Fiţi siguri că nu vorbim de norocul şoferului şi pasagerului, care au scăpat cu viaţă din incident, după ce maşina s-a răsturnat, în urma impactului cu un alt vehicul.

Nu, norocul ţine de conţinutul maşinii: 2.000.000 de euro în monede de 1 şi 2 euro. Practic, monedele au "inundat" porţiunea respectivă de autostradă, ceea ce a dus la un ambuteiaj.

Din cauză că micile discuri din metal ar fi putut provoca accidente, veţi spune. Nicidecum, motivul este unul foarte pământesc: şoferii pur şi simplu s-au repezit să culeagă cât mai multe monede. Pe principiul "bani căzuţi din cer".

Până când poliţia şi ambulanţa au ajuns la faţa locului, nu mai puţin de 10.000 de euro s-au "evaporat" în buzunarele şoferilor care "au fost pe fază".

Tu ce ai fi făcut: ai fi cules banii de pe asfalt sau te-ar fi interesat dacă are cineva nevoie de primul ajutor?

Comentariile despre acest incident vi le lăsăm vouă

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.