Accident de autobuze în Bucureşti

În jurul orei 11, în data de 08.08.2008 două autobuze ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti s-au ciocnit în intersecţia Titan din Capitală.

În timp ce pasagerii au tras o sperietură soră cu moarte cei doi şoferi nu au avut nimic mai bun de făcut decât să se acuze unul pe altul care a trecut pe roşu. În urma impactului doi pasagerii au ajuns la Spitalul Pantelimon în stare destul de gravă. Din păcate, incidentele cu maşini RATB sunt multe şi mărunte, ignoranţa şoferiilor din această companie de tansport public depăşind orice limită a bunului simţ în trafic, conducând după principiul dă-te mai încolo că a mea este mai mare. Mai multe informaţii pe protv.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.