Accident fatal: un Chevrolet Corvette făcut praf

Viteza şi inconştienţa la volan duc de cele mai multe ori la un final tragic. Drept exemplu stă accidentul produs în apropierea aeroportului Van Nuys din Los Angeles, unde un Chevroet Corvette a fost făcut praf şi patru persoane şi-au găsit sfârşitul.

Se pare că maşina a lovit o balustradă de protecţie din apropierea unei căi ferate, a sărit peste aceasta, rostogolindu-se, după care s-a oprit cu roţile în sus. Din păcate, imaginea dezolantă a acestui accident violent este dată de viteza excesivă pe care o avea maşina Chevrolet Corvette.

Resturile maşinii au fost împrăştiate pe o suprafaţă de 2 km, fiind foarte posibil ca maşina să fi atins şi un pieton, conform forţelor de ordine de la faţa locului. Poliţiştii au găsit trei victime, doi bărbaţi şi o femeie. O a patra victimă a fost găsită în maşină pe locul şoferului, dar cadavrul era atât de distrus, încât nu s-a putut stabili dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat.

Un poliţist venit la faţă locului a declarat că în întreaga lui carieră nu a vazut un accident atât de groaznic. Vă avertizăm că imaginile pot fi şocante.

VEZI VIDEO CU ACEST ACCIDENT GROAZNIC

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.