Accident filmat live în Polonia!

Maşina unei echipe de filmare din Polonia a fost implicată într-un accident rutier. Partea interesantă este că acest accident a fost filmat live, din maşină!

În maşină era montată o cameră de filmat pe bord, îndreptată spre şofer, astfel că manevrele acestuia şi răsturnarea au fost surprinse foarte clar. Motivul accidentului: maşina din faţă a schimbat brusc direcţia, iar şoferul din Volvo V40 a încercat să o evite, dezechilibrând maşina, care apoi s-a răsturnat. Doar pasagerul din dreapta a avut nevoie de îngrijiri medicale, restul ocupanţilor maşinii rămânând cu o sperietură serioasă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.