Accident grav la liniuţe în Rusia

Acest clip real ar putea fi folosită pentru o campanie împotriva curselor urbane, dovedind cât de prost se poate termina o astfel de manifestare, chiar când toate precauţiile sunt luate.

Părea o seară liniştită numai bună pentru demonstraţii nocturne de strunire a cailor putere. Maşinile se aliniază la start, bulevardul este liber şi la semnal bolizii demarează, dar necazul loveşte atunci când te aştepţi mai puţin şi cele două maşini sunt zdrobite de un alt automobil apărut chiar ca din senin. Nu este un scenariu de film, ci un accident real produs în Rusia, care arată destul de explicit pericolele teribile ale curselor ilegale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.