Accident grav pe DN1: doi morţi şi şapte răniţi în urma unei depăşiri în curbă

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă pe DN1, în judeţul Bihor. Doi oameni au decedat şi şapte au fost răniţi în urma coliziunii dintre un microbuz şi un TIR.

Accident grav pe DN1: doi morţi şi şapte răniţi în urma unei depăşiri în curbă Accident grav pe DN1: doi morţi şi şapte răniţi în urma unei depăşiri în curbă

Un microbuz şi un TIR s-au ciocnit în această dimineaţă pe DN1, în localitatea Uileacu de Criş din judeţul Bihor, în urma unei depăşiri neregulamentare care s-a terminat prost. În urma accidentului, doi oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi şapte au fost răniţi. Traficul în zonă a fost blocat timp de mai bine de trei ore.

Şoferul microbuzului a vrut să depăşească o maşină într-o curbă foarte periculoasă de pe DN1. Nu a reuşit să revină la timp pe banda sa de circulaţie şi s-a izbit frontal de un tir care venea din sens opus. Iată ce spune Lavinia Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor:

"Un bărbat de 42 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcţia Tileag-Oradea, într-o curbă marcată şi semnalizată corespunzător, a efectuat manevra de depăşire, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 50 de ani din jud Dolj. După producerea accidentului rutier, microbuzul a ricoşat într-un auto parcat în afara părţii carosabile".

Accidentul a fost fatal pentru şoferul microbuzului, dar şi pentru un pasager aflat pe scaunul din spatele acestuia. Două persoane se află în stare gravă, în timp ce alte cinci au contuzii şi posibile fracturi, dar viaţa lor nu este în pericol. Pasagerii microbuzului veneau din Moldova şi mergea la muncă în străinătate, în Cehia.

sursa: digi24.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.