Accident în lanţ în Bucureşti. Cinci maşini implicate, un şofer rănit şi transportat la spital - VIDEO

Un accident în lanţ a avut loc în această dimineaţă în Bucureşti, în Pasajul Obor, cinci maşini fiind implicate în coliziune. Motivul PRINCIPAL pentru care au loc accidente în BUCUREŞTI. Exemplul care a dat traficul peste cap, azi dimineaţă, în Capitală - VIDEO

Accident în lanţ în Bucureşti. Cinci maşini implicate, un şofer rănit şi transportat la spital - VIDEO Accident în lanţ în Bucureşti. Cinci maşini implicate, un şofer rănit şi transportat la spital - VIDEO

Un accident în lanţ a avut loc în această dimineaţă în Bucureşti, în Pasajul Obor, cinci maşini fiind implicate în coliziune.

Un şofer, în vârstă de 39 de ani, a fost rănit şi transportat la spital.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare. Totul a pornit de la un şofer oprit în mijlocul drumului, după ce lovise o bordură.

Poliţia a făcut măsurări la faţa locului şi i-a testat pe toţi conducătorii auto cu aparatul etilotest, dar niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Pasajul de la Obor a fost închis pe sensul Muncii - Lizeanu, iar traficul rutier a fost deviat pe la suprafaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.