Accident Jeep Wrangler

Atunci când ai maşină de off-road ai impresia că nimic nu te poate opri şi ca te afli în deplină siguranţă. Ei bine, nu este chiar aşa, iar un american a simţit-o pe propria piele la începutul acestui an.

Accident Jeep Wrangler Accident Jeep Wrangler
Anul nou nu a început cu dreptul pentru un american ce a dorit să facă o mică plimbare în natura cu jeepul din dotare chiar în prima zi a lui 2008. Pe un drum forestier maşina sa a agăţat o tulpină de brad ce a fost infiptă prin aripa interioră până aproape de scaunul şoferului, oprindu-se la timp astfel încât să nu-i afecteze tot ce avea el mai de preţ.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.