Accident misterios. O maşină s-a răsturnat în mod inexplicabil, după ce a plecat de la semafor - VIDEO

Chiar dacă aceste tipuri de incidente ...

Chiar dacă aceste tipuri de incidente par misterioase la început, vinovatul este aproape întotdeauna un cablu sau alt tip de obstacol care a trecut neobservat de şofer.

Deci nu e cazul să-l trecem la capitolul femomene paranormale.

Din descrierea clipului aflăm că, se pare, „un vehicul de mari dimensiuni a afectat câteva cabluri de alimetare, iar vehiculul care a fost răsturnat apoi trebuie să fi fost cumva agăţat de acele cabluri.” 

Din cauza calităţii slabe a imaginii nu vedem niciun cablu electric, iar asta adaugă o tentă de supranatural incidentului care a avut loc la Moscova.

De asemenea, nu ştim nimic despre starea şoferului sau a eventualilor ocupanţi. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.