Aceasta este cea mai eroică săritură cu o maşină din lume [VIDEO]

Cascadoria asta este atât de tare încât motivează titlul ăsta stupid.

Aceasta este cea mai eroică săritură cu o maşină din lume [VIDEO] Aceasta este cea mai eroică săritură cu o maşină din lume [VIDEO]

Eroul acestei sărituri este aguyfromalabama, cum se recomandă tipul din Alabama care s-a pus în postura cascadorului de duminică în clipul de mai jos. Schema este simplă: iei o maşină, îi dai foc, apoi plonjezi cu ea într-o apă, ieşind din maşină atunci când aceasta se află în aer. Deci da.

Nu ştim cum s-ar putea naşte ideea unei asemenea cascadorii („Băi, avem un Chevy Suburban de care trebuie să scăpăm. Ce să facem?”), însă ceva ne face să credem că planul a fost parafat cu „OK, aşa facem. Ţine-mi berea.” Tipule din Alabama, eşti eroul nostru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.