Această reclamă la Porsche ne-a topit inimile. VIDEO

Porsche şi Spotlight Cinema Networks au colaborat într-un concurs în care competitorii ilustrau contradicţii fascinante prin intermediul artei filmului. Ce a ieşit, vedeţi într-un superb videoclip.

Această reclamă la Porsche ne-a topit inimile. VIDEO Această reclamă la Porsche ne-a topit inimile. VIDEO

Porsche şi Spotlight Cinema Networks au făcut echipă într-un concurs în care competitorii puneau împreună lucruri contradictorii, pentru a sublinia caracterul dual al lumii înconjurătoare. Totul, prin arta filmului. Ei bine, Porsche a reuşit să câştige primul loc în competiţia Thrilling Contradictions cu acest videoclip regizat de Ross Cohen, o reprezentare fascinantă a modului în care poţi lucra gheaţa pentru a realiza un Porsche Panamera.

Cum a făcut-o, nu ne întrebaţi pe noi, priviţi doar clipul!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.