Acest accident din Bucureşti a fost desemnat culpă comună. Voi ce părere aveţi? - VIDEO

Un şofer din Bucureşti a avut parte de un accident ciudat în Capitală...

Acest accident din Bucureşti a fost desemnat culpă comună. Voi ce părere aveţi? - VIDEO Acest accident din Bucureşti a fost desemnat culpă comună. Voi ce părere aveţi? - VIDEO

 


Un şofer din Bucureşti a avut parte de un accident ciudat în Capitală, în urma căruia a făcut o constatare amiabilă cu celălalt şofer implicat. Supriza a venit când a primit decizia asiguratorului: culpă comună. Cât de comună a fost culpa, puteţi să constataţi din clipul video de mai jos.

Iată ce scrie şoferul într-o postare pe Trafictube.ro:

”În data de 08.06.2016 am fost lovit de pe contrasens de un alt autovehicul, am convenit să facem amiabilă, iar a doua zi ne-am prezentat la firmei de asigurari – constatări daune. Am completat tot ce era de completat, am prezentat şi filmarea de pe camera de bord a maşinii din momentul impactului, iar inspectorul a fost mulţumit, a fotografiat ambele maşini şi mi-a emis nota de constatare a avariilor. Dupa aceasta procedura eu m-am prezentat la un service partener unde cei de acolo au facut o reconstatare verificând maşina amănunţit. Au trimis reconstatarea celor de la firma de asigurare, însă ei au introdus dosarul într-un proces de verificări suplimentare. Procesul s-a terminat după aproximativ două săptămâni şi azi am primit răspuns în scris: culpă comună.”


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.