Acest BMW X5 M de la Z-Performance este furios, rău şi doreşte să stăpânească lumea – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Acest BMW X5 M de la Z-Performance este furios, rău şi doreşte să stăpânească lumea. 

Există pe piaţă destule companii de tuning, însă de Z-Performance este foarte puţin probabil să fi auzit. Deşi această firmă din Austria este pe piaţă de 26 de ani, ea este cunoscută doar de cei cu adevăzat pasionaţi de jante. Ca atare, acest X5 se plimba pe roţi forjate Z-Performante de 22 inch. Negrul este, desigur, culoarea în care sunt vopsite, şi au o finisare mată în centru şi sunt lucioase pe margini.

Evident, tuning-ul cuprinde mai mult decât roţile. Suspensia a fost şi ea modificată pentru a atenua orice groapă, iar exteriorul este acoperit cu folie neagră mată, cu capace de carbon pentru oglinzile laterale şi o grilă neagră în faţă. Toate lămpile, reflectoarele şi ferestrele au o nuanţă întunecată pentru a arăta oamenilor că negrul este frumos. Un spoiler frontal din carbon şi difuzorul din spate ne asigură că SUV-ul nu seamănă cu nimic altceva de pe şosea.

Z-Performance îi oferă acestui X5 un pachet semnificativ de putere. Prin acesta, ne referim la ce 750 de cai pe care îi produce motorul. 

Nu ştim dacă Z-Performance va oferi acest pachet pentru toţi clienţii X5, sau dacă este doar un vehicul conceput pentru a-şi promova serviciile. Oricum, acest X5 a reuşit să atragă atenţia. 

Tags:


Comentarii
Inchide