Acesta este noul Toyota Hilux

Noul pick-up Toyota vine cu un design nou, interior îmbunătăţit, echipamente opţionale oferite în premieră şi o motorizare de bază mai puternică.

Acesta este noul Toyota Hilux Acesta este noul Toyota Hilux

Toyota a îmbunătăţit unul din cele mai de succes modele ale sale. Hilux a dominat în 2010 vânzările segmentului său fiind comercializate la nivel european 21.866 de maşini, această cifră reprezentând 25% din totalul segmentului. Hilux este astfel cel mai bine vândut model din segment pentru al treilea an consecutiv.

Interiorul noului Hilux are un design nou şi materiale mult mai luxoase decât cele care au fost folosite până acum. Sistemul Toyota Touch este de acum disponibil în Hilux, cu display-ul său cu diagonala de 6,1 inch. Cele mai mari modificări ale modelului 2012 sunt partea frontală nouă cu capota, grilă, faruri şi spoiler redesenate. Aripile faţă şi cele spate au fost redesenate şi ele ca şi spoilerul spate şi stopurile. Oglinzile retrovizoare sunt noi, la fel şi jantele de 15 inch din oţel sau cele din aliaj de 17 inch diametru.

Noul Hilux va fi disponibil în patru versiuni de echipare. Trei tipuri de caroserie vor fi disponibile - Cabină Simplă, Cabină Extinsă sau Cabină Dublă. Două motoare vor fi oferite, 3.0 D4-D şi 2.5 D4-D, acum mai puternic cu 144 CP şi 343 Nm. Consumul acestuia este anunţat de 7,3 litri pentru 100 km parcurşi iar emisiile de CO2 sunt de 193 g/km. Vor fi disponibile transmisii manuale sau automate precum şi tracţiune spate sau integrală. Ambele motoare împlinesc de acum normele Euro 5.

Noul Hilux este produs la fabricile Toyota din Thailanda şi Africa de Sud şi va putea fi comandat în România începând cu toamna acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.