Acţiune umanitară Goodyear

Clubul Off-road Adventure Romania organizează în weekendul 15-16 decembrie o caravană umanitară, la care participă un număr de 30 de maşini de teren.

Acţiune umanitară Goodyear Acţiune umanitară Goodyear
UPDATE:
Caravana umanitară va pleca din Bucureşti, în dimineaţa zilei de 15 decembrie şi va avea ca scop distribuirea de produse de strictă necesitate în satele Chiliile, Glodu-Petcari, Poiana-Pletari, Creveleşti, Budeşti, Ghiocari şi Trestioara. În aceste sate mici din Subcarpaţii Buzăului există comunităţi izolate de civilizaţie, oameni care trăiesc greu, departe de durmurile de acces şi de facilităţile urbane.

Cele şapte sate au un număr total de 814 locuitori, preponderent bătrâni, din care peste 75% trăiesc la limita subzistenţei. Traseul către aceste cătune este destul de anevoios pentru oricine, iar, atunci când plouă sau ninge, până şi drumurile de căruţă devin impracticabile, singurele căi de comunicare a localnicilor cu exteriorul.

Promotor.ro se va număra printre partenerii media care susţin Caravana Goodyear, denumită "Sărbătorile găsesc drum spre casa ta", care continuă tradiţia iniţiată în 2000, de a organiza acţiuni umanitare pentru locuitorii unor comunităţi izolate din România, pentru a le aduce spiritul de sărbători mai aproape.

Caravana umanitară este organizată de Off-Road Adventure România, clubul care s-a ocupat de ultima ediţie a Campionatului Naţional de Off-Road, de la Câmpulung.  Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul unor companii importante, precum: Goodyear Dunlop Tires Romania, Fan Courier, Bursa Transport, Binar, SensiDent, Cronus eBusiness, Pepsi.

Practic, acest gen de acţiuni, curentul off-road îşi arată, pe lângă caracterul sportiv, şi laturile umanitară şi utilitară, de cercetare şi recunoaştere, care au stat la baza dezvoltării acestui fenomen, denumit "sportul exploratorilor", necesitând un spirit de echipă desăvârşit şi multă îndemânare şi dedicare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.