Adio Lexus SC430 şi Toyota Avalon

Iată că şi asiaticii sunt oameni şi nu au doar succes. Viitoarele modele Lexus SC430 şi Toyota Avalon au fost anulate din cauza vânzărilor slabe înregistrate de actualele generaţii.

Adio Lexus SC430 şi Toyota Avalon Adio Lexus SC430 şi Toyota Avalon

Potrivit unor surse din interiorul Toyota, citate de cei de la InsideLine, producătorul japonez a anulat dezvoltarea viitoarei generaţii Lexus SC340 şi se poate şi ca viitorul Toyota Avalon Sedan să împărtăşească aceeaşi soartă. Motivul pentru această mişcare e destul de simplu, vânzările slabe din primele şase luni ale acestui an, doar 1230 de Lexusuri fiind vândute, în scădere cu 40% faţă de anul trecut.

Interesant este că totuşi Lexus va lansa un supercar mult mai scump, cel mai devreme anul viitor, LF-A.Nu vedem însă acum are acesta şanse să se vândă mai bine. În ceea ce priveşte Avalon, Toyota doreşte să-l înlocuiască din 2011 cu noua generaţie Camry disponibilă şi într-o versiune cu ampatament mărit. Aşadar, nici japonezii nu sunt infailibili, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.