Ai comandat obiecte fragile prin curier? E posibil să-ţi vină bucăţi - VIDEO

Vremea de afară te îmbie la joacă ...

Ai comandat obiecte fragile prin curier? E posibil să-ţi vină bucăţi - VIDEO Ai comandat obiecte fragile prin curier? E posibil să-ţi vină bucăţi - VIDEO

Vremea de afară te îmbie la joacă, aşa că s-au apucat de drift-uri. Cineva a filmat o utilitară a unei firme de curierat în timp ce face derapaje controlate, într-o parcare. Sperm că nu avea marfă înăuntru, altfel obiectele fragile s-ar fi putut sparge. Filmarea a fost postată pe Facebook de un utilizator, şi a ajuns în scurt timp virală. 

VIDEO

s

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.