Ai ecuson de Camera Deputaţilor, parchezi unde ai chef [VIDEO]

În viziunea unor şoferi, ecusonul Camerei Deputaţilor îţi dă voie să parchezi cum şi unde vrei. Iată un caz...

Ai ecuson de Camera Deputaţilor, parchezi unde ai chef [VIDEO] Ai ecuson de Camera Deputaţilor, parchezi unde ai chef [VIDEO]

În viziunea unor şoferi, ecusonul Camerei Deputaţilor îţi dă voie să parchezi cum şi unde vrei. Iată un caz petrecut zilele trecute în Bucureşti, unde o parcare neinspirată a blocat circulaţia tramvaielor. Maşina avea pe parbriz un ecuson al Camerei Deputaţilor. Fotografiile au fost făcute de un călător nemulţumit care a povestit că a fost nevoit să coboare din tramvai şi să meargă pe jos, după ce a aşteptat peste 15 minute ca proprietarul autoturismului să-şi facă apariţia, scrie un site din ştiri din România.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.