Alţi 3.000 de euro daţi la Şofer Urban!

Joi, 23.02.2012, a avut loc cursa "Şofer Urban" în care Victor Slav a ieşit câştigător. Azi (27.02.2012), Opel şi ProMotor au mai dat 3.000 de euro, bani care reprezintă marele premiu al tragerii la sorţi.

Alţi 3.000 de euro daţi la Şofer Urban! Alţi 3.000 de euro daţi la Şofer Urban!

Userii care au pariat pe Victor Slav au acumulat în conturile de concurs puncte care au însemnat zeci sau chiar sute de şanşe la extragerea de azi. Trei dintre aceştia, Marinela Ristea, Aleodor-Cristian Tirdea şi Sardi Tiberiu, au fost fericiţii câştigători a câte 1.000 de euro, fiecare.

Cursa urbană organizată de ProMotor şi Opel, a avut loc pe data de 23.02.2012, iar trei vedete, Magda Pălimariu, Răzvan Fodor şi Victor Slav, au înfruntat trasee din Bucureşti, la volanul noului Opel GTC Astra. Podiumul final a arătat aşa: Locul I- Victor Slav, locul II- Răzvan Fodor şi locul III pentru Magda Pălimariu.

Premiile totale ale concursului Şofer Urban au totalizat 9.000 de euro, dintre care 6.000 de euro s-au dat în timpul cursei, iar 3.000 euro azi, cu ocazia extragerii la sorţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.