Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri

Şoferii care parchează fără drept pe locurile plătite de lângă blocuri vor fi amendaţi şi riscă să li se ridice automobilul, potrivit unei hotărâri adoptate de Primăria Sectorului 4 din Bucureşti. Avem detalii mai jos.

Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri

Şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite din apropierea blocurilor de locuinţe riscă să primească o amendă cuprinsă între 200 şi 400 de lei, scrie Hot News. Mai mult, maşina parcată pe locul plătit de altcineva poate fi ridicată.

Măsura, care a fost adoptată ieri (29 ianuarie 2015), se aplică doar în Sectorul 4 din Bucureşti. Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Local, „în situaţia în care nu este respectată deplina folosinţă a locului de parcare atribuit regulamentar unei persoane, autovehiculul care obstrucţionează folosinţa acestui loc va fi ridicat, transportat şi depozitat într-un loc special amenajat, de către Poliţia Locală Sector 4. Terenul se afla situat în Bucureşti, str. Drumul Jilavei nr. 2, sector 4 şi este atribuit, în folosinţă gratuită, pe o durata de cinci ani, Poliţiei Locale Sector 4. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate pe terenul respectiv, intrând în paza materială a Poliţiei Locale Sector 4, timp de maximum un an".

În plus, noul regulament interzice lăsarea vehiculelor pe spaţiul public (trotuare, străzi, parcuri pentru copii etc.) cu anunţuri de vânzare/cumpărare lipite pe ele. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.