ANAF vinde un Logan la un preţ de nerefuzat. Care este motivul pentru care costă doar 674 lei - FOTO

AJFP Teleorman vinde două Dacia Logan. Una dintre ele are un preţ de nerefuzat - 674 lei.

ANAF vinde un Logan la un preţ de nerefuzat. Care este motivul pentru care costă doar 674 lei - FOTO ANAF vinde un Logan la un preţ de nerefuzat. Care este motivul pentru care costă doar 674 lei - FOTO

AJFP Teleorman vinde două Dacia Logan. Una dintre ele are un preţ de nerefuzat - 674 lei.

Cele două maşini par a fi fost folosite ca taxiuri, şi chiar dacă sunt foarte prăfuite par a fi funcţionale. Nu ştim câţi km au acumulat, şi nici dacă au defecţiuni, însă cei care vor o maşină foarte ieftină au acum ocazia să o cumpere. 

Bănuim că fiind vorba de a treia licitaţie cei de la ANAF au scăzut foarte mult preţul.

Aşadar, pe data de 22 august 2019, ora 11.00, în localitatea Alexandria, se vor vinde prin licitaţie publică următoarele bunuri mobile:

Autoturism Dacia Logan, TR 07 KIS, preţul de evaluare al licitaţiei 674 lei (exclusiv tva) a treia licitatie

Autoturism marca Dacia Logan, TR 17 KIS, pretul de evaluare al licitatiei 4.120 lei (exclusiv tva) a treia licitatie

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.