Apple a concediat 200 de angajaţi care lucrau la maşina sa autonomă - Project Titan

Compania americană Apple a concediat peste 200 de angajaţi care lucrau la proiectul maşinii sale autonome, denumit Project Titan, informează CNBC.

Apple a concediat 200 de angajaţi care lucrau la maşina sa autonomă - Project Titan Apple a concediat 200 de angajaţi care lucrau la maşina sa autonomă - Project Titan

Compania americană Apple a concediat peste 200 de angajaţi care lucrau la proiectul maşinii sale autonome, denumit Project Titan, informează CNBC.

Restructurările ar fi fost aşteptate, odată cu noua conducere a proiectului special Apple.

Anul trecut, Apple l-a angajat pe Doug Field, un veteran al companiei care a activat şi în funcţia de vicepreşedinte Tesla, să conducă Project Titan, alături de Bob Mansfield.

Alţi angajaţi ai proiectului nu au fost restructuraţi, dar mutaţi în alte divizii ale companiei.

Apple a confirmat restructurările şi transferurile efectuate.

Citeşte şi

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.