Arnold Schwarzenegger o să facă pe Terminatorul în indicaţiile vocale din Waze

Actorul Arnold Schwarzenegger, care joacă rolul principal în noul film Terminator Genisys, şi-a împrumutat vocea pentru a da indicaţii vocale şoferilor care folosesc aplicaţia de navigaţie prin GPS Waze.

Arnold Schwarzenegger o să facă pe Terminatorul în indicaţiile vocale din Waze Arnold Schwarzenegger o să facă pe Terminatorul în indicaţiile vocale din Waze

Arnold Schwarzenegger, actorul care a devenit cunoscut în lumea întreagă pentru rolul său de Terminator, şi-a împrumutat vocea pentru a da indicaţii în aplicaţia de navigaţie prin GPS Waze, scrie USA Today.

Înţelegerea a fost pusă la cale între Paramount, studioul care promovează noul film Terminator Genisys, şi Google, deţinătorul Waze. Pentru Schwarzenegger, lucrurile au fost foarte simple - a trebuit să înregistreze vreme de o oră expresiile uzuale folosite în astfel de aplicaţii („virează la stânga”, „virează la dreapta”), dar nu a uitat să condimenteze întreaga experienţă cu expresii cunoscute din seria de filme Terminator. Astfel, când ajungi la destinaţie, s-ar putea să primeşti un „Hasta la vista, baby!” sau un „I'll be back!”.

Vocea lui Arnold e disponibilă pentru descărcare până la mijlocul lunii iulie 2015, aşa că ar trebui să te grăbeşti dacă vrei să îl asculţi pe Terminator cum îţi dă indicaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.