Aston Martin One-77 cumpărat en-gros

Aston Martin One-77 este deja un model foarte căutat sau o viitoare afacere de milioane, un cumpărător necunoscut cumpărând la pachet 10 exemplare.

Aston Martin One-77 cumpărat en-gros Aston Martin One-77 cumpărat en-gros

Aston Martin One-77 este cel mai scump Aston Martin fabricat vreodată, dar asta nu l-a împiedicat pe un britanic să îşi cumpere 10 unităţi dintr-un foc. Anonimul client a plătit pentru cele 10 nu mai puţin de 12 milioane de lire, adică echivalentul a 14 milioane de euro, conform Autoexpress. Dacă luăm în calcul faptul că doar 77 de unităţi au fost puse în vânzare este clar că achiziţia britanicului nu a fost făcută pentru rudele apropiate, ci are un puternic miros de investiţie speculativă.

De asemenea se menţionează că 65 de exemplare şi-au găsit deja proprietarul, restul de 12 urmând să fie foarte preţioase. Pe acest lucru mizează şi potentul speculator, singura problemă este că viitorii clienţi "la mâna a doua" nu vor avea parte de întreaga experienţă a cumpărării unui Aston One-77 pentru că personalizarea şi configurarea va fi făcută de misteriosul client.

Cumpărătorii de Aston Martin One-77 au posibilitatea de a lucra cot la cot cu inginerii şi designeri Aston pentru a personaliza atât aspectul, cât şi performanţele fiecărui exemplar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.