Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional şi asurzitor!

O nouă dovadă în scandalul Boureanu

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional şi asurzitor!
Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional şi asurzitor!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat.

Dosarul penal in rem pentru purtare abuzivă a fost deschis, miercuri, de către procurori, au declarat reprezentanţii Parchetului pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Totodată, până la ora transmiterii ştirii, procurorii nu au identificat o plângere care să fi fost depusă de iubita fostului deputat, Laura Dincă. Aceasta a precizat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că a depus o plângere, atât ea cât şi Cristian Boureanu, în care-i acuză pe poliţişti că i-ar fi agresat.

Fostul deputat a fost vizitat de către fratele său în arestul Poliţiei Capitalei, acesta declarând că Boureanu are probleme cu dantura şi lovituri la ochi şi cap.

IATĂ AICI NOUL FILMULEŢ CU REACŢIA FULGERĂTOARE A POLIŢISTULUI ATUNCI CÂND E LOVIT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.